Zomerprogramma

 

Zomer programma Sluipwijkse Margriet 2017:

 

Vrijdag 01-07-2016

18:00 uur Fietspuzzeltocht

19.30 uur Krachtspektakel

Zoals altijd ook dit jaar weer het gezellige evenement waarbij teams tegen elkaar strijden in spellen zoals touwtrekken, skilopen en alles wat de organisatie dit jaar weer bedacht heeft. Heb je een team van 6 personen bij elkaar (Bij voorkeur met min. 2 dames in het team) geef je dan op bij Herbert Baars of via sluipwijksemargriet@gmail.com.

21:00 uur DJ Jor-D

22:30 uur Het Feestteam

Toegangsprijs Vrijdagavond:

Leden: Gratis.
Niet-leden: € 7,00

LET OP : Voor iedereen geldt dat er gevraagd worden naar de ledenkaart én ID ivm de gewijzigde wetgeving ten aanzien van het alcoholbeleid. Vergeet deze dus niet !!

Zaterdag 30-06-2017

Middagprogramma

13:30 – 18.00 uur
Leuke familie middag met spelletjes als eentjes vangen, ballen gooien en gratis limonade.
De hele middag kan er polsstok worden gesprongen

Uiteraard hebben we onze jaarlijkse spellen voor de kinderen:

13:30 uur jeugd krachtspektakel voor 10 – 15 jaar
vanaf 10 tot en met 15 jaar kunnen team van 6 jongens en meiden zich opgeven bij de organisatie (of van te voren via het contactformulier via de website)

15:00 – 17:00 uur schminken

15.00 uur Vlaggetjes steken voor 0 – 6 jaar
Zoals ieder jaar het beroemde vlaggetjes steken voor kinderen van 0 tot en met 6 jaar; kinderen ter plekke worden opgegeven bij de organisatie.
aansluitend een verrassingspel voor kinderen van 7-9 jaar

17:00 uur Ballonnen wedstrijd en traktatie voor 0 – 12 jaar
Na de spellen wordt er met alle kinderen een ballon opgelaten voor de ballonnen-wedstrijd en krijgen alle kinderen een traktatie.
Hierna is er nog tijd genoeg om de middag af te sluiten met een snack uit onze snackbar en een drankje van de bar.

Toegangsprijzen Zaterdagmiddag
Leden : Gratis
Kinderen tot en met 12 jaar : 1 euro
Volwassenen : 5 euro

LET OP : Voor iedereen geldt dat er gevraagd worden naar de ledenkaart én ID ivm de gewijzigde wetgeving ten aanzien van het alcoholbeleid. Vergeet deze dus niet !!

Avondprogramma:

Tijdens het avondprogramma is er natuurlijk volop mogelijkheden om deel te nemen aan de spellen op het veld; Schieten in de schiettent, een spelletjes 21-en of een gokje te wagen bij het Rad van Fortuin. Zaterdag avond worden ook de prijzen getrokken voor de ‘Grote Verloting’.

20:00 uur Free Willy.

Free Willy trapt de zaterdagavond af! Deze 5 jonge gasten uit de achterhoek spelen vooral pop- en rockmuziek. Van de meezingers van Normaal tot de klassiekers van Elvis Presley. Kortom met hen op het podium wordt het zeker weten een feestje!

21:30-22:00 uur De 3 J’s

De 3 J’s worden geroemd om hun tekst en compositie. Dit Nederpop-trio uit Volendam is natuurlijk bekend onder de meeste mensen en wij zijn dan ook super enthousiast dat we hen mogen verwelkomen op ons gezellige zomerfeest.

22:30-23:00 uur Free Willy

De gehele avond is er dansmuziek van DJ Ruud van Leeuwen