Vereniging

De Sluipwijkse Vereniging Margriet is opgericht op 6 november 1945. De afkomst van onze naam is deels die van prinses Margriet en deels afkomstig van de bekende bloem, die ook terug komt in ons logo. Meer hierover kunt u lezen onder historie.

Onze vereniging heeft als doel een keer per jaar een zomerfeest te organiseren en een keer per jaar een contactavond in de winter te organiseren. Wat dit precies inhoud kunt u terug vinden onder zomerprogramma en winterprogramma.

Vrijwilligers

Onze vereniging draait volledig op vrijwilligers! Natuurlijk zijn we dan ook constant op zoek naar vrijwilligers. En wel vrijwilligers op alle vlakken. Om wat voorbeelden te noemen: chauffeurs, klussers, creatievelingen, standbemanning, organisators, keukenhulp, en natuurlijk mensen die gewoon willen helpen tijdens ons zomer of winterprogramma.

Heeft u interesse, mail dan naar sluipwijksemargriet@gmail.com

Leden

Onze vereniging kan bestaan dankzij haar leden. Hoe meer leden hoe meer leuke dingen wij kunnen organiseren. Om lid te worden hoef je niet perse Sluipwijker te zijn! Iedereen kan lid worden.

Wilt u lid worden, mail dan naar sluipwijksemargriet@gmail.com

Donateur
Mocht u geen lid willen worden van de Sluipwijkse Margriet, maar u draagt de stichting wel een warm hart toe, dan kunt u donateur worden (dit kan tot maximaal 2 weken voor het Margrietfeest). Donateur bent u vanaf €12,– per jaar.
Wilt u donateur worden, mail dan naar sluipwijksemargriet@gmail.com